Bouw aan een sterk en krachtig lichaam met
personal training in onze studio in Woerden

Small group training

Personal training

Sporten als lifestyle

Wil je graag vertrouwen krijgen in je lichaam? Bij ZuiverFit krijg je de juiste begeleiding om te bouwen aan een sterker lichaam. Elk lichaam is anders en jouw behoeftes zijn ook niet hetzelfde als een ander. We kijken naar wat jij nodig hebt en spelen daarop in. We streven naar een lichaam en mindset die jou helpt betekenis te geven aan je leven.

Wil jij..

 • Fitter worden?
 • Je energie boosten?
 • Een gezonde relatie met eten creëren?
 • Weten waartoe je in staat bent?
 • Bewust(er) door het leven gaan?

Small group training

In een kleine groep train je met gelijkgestemden onder begeleiding van een coach. Op ieders eigen niveau waarbij het hele lichaam getraind wordt. Zelfs de spieren waarvan je het bestaan niet afwist.

Wat krijg je

 • Persoonlijke intake met een nulmeting.
 • Twee tot drie keer per week een training.
 • Maandelijks deelname aan een ademsessie.
 • Onbeperkt dippen in het ijsbad.
 • Begeleiding bij het behalen van jouw doelen.
 • Toffe sportsokken.
 • Investering: 250 euro per maand.

Personal training woerden

Wil je liever 1-op-1 aan je doelen werken? Tijdens een intake in onze studio in Woerden maken we hiervoor een persoonlijk plan.

We gaan een traject van een half- of heel jaar aan. In deze periode werk je aan een krachtig lichaam en verbeteren we je conditie.

We dagen je uit om ook mentaal sterker te worden. In de trainingen of in het ijsbad.

Maar ook brengen we balans in je leven. We laten je inzien wat voor jouw belangrijk is en begeleiden je naar een leven waarin je bewust keuzes maakt die er voor jou toe doen.

Tijdens en na dit traject heb je meer bewustwording en kun je makkelijker voor jezelf, je carrière en privéleven kiezen.

Personal trainer Boy Voorwerk woerden

Wat vragen we van jou

 • 100% inzet om je grenzen te verleggen.
 • Dat je eerlijk bent naar jezelf en naar ons.
 • Een open houding. Alles is mogelijk.
Personal trainer Boy Voorwerk woerden

De gouden combi van sporten en ademen

Je presteert beter als je optimaal kunt ademen. Met een goede buikademhaling heb je bijvoorbeeld meer energie en als je door je neus inademt gaat er meer zuurstof je lichaam in dan dat je door je mond zou inademen.

Bij ZuiverFit in Woerden trainen we de ademspieren, zodat je je longen in hun volle potentie kunt gebruiken. Door verschillende ademtechnieken toe te passen krijg je meer focus, energie en rust in je hoofd.

Waarom is dit zo belangrijk?

Door de moderne technologieën leven er veel mensen steeds comfortabeler. Klinkt positief toch? Maar dat is het helaas niet. Met een dekentje op de bank, eten bestellen, elektrisch fietsen, voor elk kwaaltje een pilletje.. De mens wordt steeds minder uitgedaagd. Hierdoor verslechtert je houding, je gezondheid en je ademhaling.

We zorgen voor een verbetering in je longcapaciteit, zodat jij met meer energie alles uit je dag kan halen.

Zij kozen al voor zichzelf

Inmiddels sport ik 5 keer in de week bij ZuiverFit. De trainingen van Boy leveren me veel op. We kijken samen naar de doelen die ik wil behalen en ik krijg daarbij begeleiding op maat. Hij daagt me uit om het beste uit mijzelf naar boven te halen en terug te schakelen wanneer dat nodig is.

Behalve een betere conditie en meer kracht, levert het sporten me ook ontspanning op. De begeleiding is allround want naast sporten stap ik ook een paar keer per week in het ijsbad en doe ik mee aan ademsessies. 

Elke keer dat ik het ijsbad uitstap heb ik een gevoel van overwinning dat ik de rest van de dag bij me draag.

 

MICHEL – SPORTWERK

Boy en Tessa onderscheiden zich door zich echt oprecht te verdiepen in de persoon. Ze helpen je niet alleen bij het bereiken van je sportieve doelen, maar kijken ook naar de basis. Lichaam en geest werken samen. 

Op dit moment ben ik meer in mijn kracht dan ooit. Door sport, de ontspanning, en ook door te leren hoe mijn lichaam reageert op voeding en stress. 

Het heeft mijn leven echt verandert. 

David – Sport- en ademwerk

Inmiddels train ik al meer dan 5 jaar met Boy. Hij helpt je te focussen op je eigen doelen. Elke training wordt je uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Trainen met Boy is nooit saai. De verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk wel echt bij jezelf. Als je onvoldoende motivatie toont, is er geen goede match met Boy. Samen goede resultaten behalen, dat maakt ons blij!

Carolien – Sportwerk

Ik heb bij Tessa een privé ademsessie gevolgd. De sessie was enorm waardevol. Ik voelde me na de sessie opgelucht. Doordat ik geen stress meer van binnen voelde, kon ik belangrijke knopen doorhakken waar ik al langere tijd tegenaan hikte. De dagen erna voelde ik me herboren. Het was spannend om me zo over te geven, maar Tessa stelt je enorm op je gemak. Het was een voorrecht om dit bij haar te mogen volgen. Zeker tot een volgende keer!

Tessa – Privé Ademsessie

Coaches

Wij zijn Boy en Tessa en zijn in 2022 ZuiverFit gestart. Onze missie is om jou te laten inzien wat het voor je kan betekenen als je jezelf op nummer 1 zet. Zonder schuldgevoel, maar juist met vertrouwen. Vertrouwen in je lichaam en de keuzes die je maakt. We begeleiden je graag met behulp van sport- en ademwerk.