Sport- en

ademcoaches

Boy en Tessa

Boy Voorwerk

Tessa Emmerich

Boy Voorwerk

Sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met sport. Naast school was ik alleen maar bezig met voetbal. Na vele mooie voetbaljaren bij o.a. FC Den Bosch en in de topklasse met Hercules moest ik wegens knieproblemen stoppen met voetbal. Ik begon als zzp’er in de fitnessbranche en gaf personal training in een sportschool in Woerden. Al snel kon ik uitbreiden en startte ik mijn eigen personal trainingsstudio in Woerden. Het is mijn drijfveer om mensen sterker, mobieler en gezonder te maken. 

Sinds ik heb ervaren wat ademwerk voor mij en anderen kan betekenen, zet ik het dagelijks in. Bij mezelf en bij onze members. Het is een magische kracht die bij iedereen anders uitpakt. Je krijgt wat je nodig hebt. Daarnaast bereik je met sporten meer als je optimaal kunt ademen.

Tessa Emmerich

In 2022 kwam ik voor het eerst in aanraking met ademwerk. Ik was er meteen ondersteboven van. Hoezo kom ik er nu pas achter dat iets wat ik altijd bij me heb niet optimaal inzet? Ik kreeg door ademwerk rust en vertrouwen in m’n lichaam en ervaarde warmte en vrijheid om voor mezelf te kiezen. Ik maak nu keuzes vanuit mijn hart en ben niet meer bezig met wat de buitenwereld van mij vindt. 

Dat ik meer mensen hiermee kennis wilde laten maken wist ik meteen. Het was een logische stap om ademwerk te integreren in Boy’s personal trainingsstudio in Woerden. En zo startte we halverwege 2022 ons bedrijf ZuiverFit. Sindsdien hebben we al honderden volwassenen, kinderen en tieners bewust gemaakt van hun adem middels workshops, events en persoonlijke ademsessies.