Je adem is dé tool om je leven te veranderen

Ademsessies

Workshops

Events

Pak zelf de regie

Voel jij je wel eens onrustig? Ben je snel afgeleid? Of ervaar je vaak stress op een dag? Je kunt met je adem de regie pakken en jezelf terugbrengen naar een staat waarin je wél wilt verkeren. Door je adem kan je het vertrouwen in je lichaam terugkrijgen.

Bouwen aan je eigen kracht

Met diepe in- en uitademingen laat je de energie door je lijf stromen. Je laat spanning los, creëert ruimte en brengt een proces van self-healing op gang. Hierdoor ben je in staat om contact te maken met je onderbewuste. Je voelt wat voor jou belangrijk is en waar je aandacht naar toe mag gaan. Hierdoor kun je verantwoordelijkheid nemen voor wie je bent en waar je voor staat. We werken naar een punt toe waarin jij met vertrouwen door het leven gaat. 

Aanbod ademwerk

Bij ons sta jij centraal. Ieder mens is anders, dus maatwerk is wat we aanbieden. Waar heb jij behoefte aan?

We kunnen 1-op-1 met je aan de slag tijdens individuele ademsessies. Of wil je samen met je partner verdieping ervaren in je relatie? Dan is het koppel-ademtraject iets voor jullie.

Wil je liever in een groep aan de slag met ademwerk? Dan ben je welkom bij de groepssessies die we wekelijks aanbieden.

Ademwerk zuiverfit breathwork sessie

Individuele ademsessie

 • Duur: 90 - 120 minuten
 • In deze ademsessie brengen we je behoeftes in kaart, word je je bewust van je adem én je lichaam en creëren we liefdevol ruimte in je lichaam door aanraking. Daarnaast vullen we sessies graag aan met cacao, meditatie, ijsbad, microdosing, Reiki en beweging.
 • Na de sessie ervaar je rust in je hoofd en lichaam. Er is meer ruimte voor creativiteit en inzichten.
 • Je krijgt een persoonlijke opname van een ademoefening om thuis mee aan de slag te gaan.
 • Investering: 175 euro.

Koppel- ademtraject

 • Duur: 4 sessies van 120 minuten. Tussen de sessies zit steeds 2 weken.
 • Willen jij en je partner meer uit je relatie halen? Zodat jullie elkaar beter begrijpen en op een diepere laag connectie met elkaar kunnen maken? In dit koppel-ademtraject staat jullie liefde voor elkaar centraal. Waar staan jullie voor en hoe kunnen jullie elkaar daarin vinden? In de sessies gaan we aan de slag met jullie behoeftes, adem en diepste verlangens.
 • Na dit traject ervaar je rust en diepgang in je relatie. En is er meer begrip voor elkaar.
 • Investering: 1100 euro.

Ademwerk groepssessie

 • Elke week op dinsdag- of donderdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur.
 • In deze groepssessie ervaar je wat ademwerk voor je kan betekenen.
 • Elke sessie is weer anders. Verschillende ademtechnieken worden toegepast en we creëren meer ademvrijheid in je lichaam. Ook sta je stil bij je gedachtes en zet je liefdevolle intenties.
 • Na de sessie ga je met een lichaam die rustiger aanvoelt naar huis.
 • Investering: 40 euro per sessie.

Workshops

Wij verzorgen workshops op maat voor jouw bedrijf. In een workshop ervaar je samen met je collega’s wat de kracht van de adem inhoudt. Je krijgt tips mee die je thuis en op je werk kunt toepassen. In de groep ontstaat er een diepere connectie en meer begrip voor elkaar. Een workshop kan aangevuld worden met een mentale challenge in het ijsbad, een fasciae-release sessie of krijg tools mee om je klanten beter te kunnen coachen als dat van belang is voor jouw bedrijf.  

Ijsbad

In een ijsbad dippen brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Het geeft je immuunsysteem een boost, waardoor je minder snel en minder heftig ziek wordt. Je traint je bloedvaten, zodat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Het bruine vet in je lichaam wordt geactiveerd, waardoor je lichaam in staat is wit vet (het slechte vet) te verbranden. En je lichaam maakt adrenaline en endorfine aan, waardoor je een heerlijke energie rush ervaart.

Door onze begeleiding kan jij zelf de rust vinden in deze stressvolle situatie. 

Zij kozen al voor zichzelf

De ademsessies zijn echt een aanrader, voor iedereen die goed voor zichzelf wilt zorgen! De sessie zelf voelt als een welkome pauze, doordat de gedachten stil gelegd worden en de aandacht volledig op het lichaam wordt gericht.

De begeleiding is warm en duidelijk tegelijk. Na de sessie is mijn lijf ontspannen en mijn hoofd kalm.

Nu ik de sessies een tijdje volg, merk ik dat ik er iedere dag baat bij heb. Ik voel me meer bewust van wat mijn lichaam aangeeft. Wekelijks wordt er gevarieerd in de oefeningen, muziek en ook worden er oefeningen geleerd die thuis bruikbaar zijn.

 

Adri – Ademsessie

Wat een bijzondere ervaring heb ik gehad bij Tessa! Tijdens de uitgebreide ademsessie leerde ik op verschillende manieren ademen en kwam ik erachter dat ik veel dieper kon ademen dan ik dacht!

Hierdoor stapte ik daarna zelfverzekerd in het ijsbad en kon ik door de juiste ademhaling en door de hele fijne begeleiding van Tessa maar liefst 4 minuten blijven zitten.

Daarna heb ik de hele dag met een onoverwinnelijk gevoel rondgelopen. Ik ben sindsdien veel bewuster bezig met mijn ademhaling! Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring, Tessa! You rock!

Sascha – Adem & IJsbad workshop

Door de krachtige en liefdevolle interventie van Tessa ging ik in het ijsbad door mijn vluchtreactie heen. Daardoor herpakte ik mijzelf en bleef ik dicht bij mijzelf in het ijsbad. Wat een prachtige ervaring! Dankjewel.

Liesbeth – IJsbad Workshop

Ik heb bij Tessa een privé ademsessie gevolgd. De sessie was enorm waardevol. Ik voelde me na de sessie opgelucht. Doordat ik geen stress meer van binnen voelde, kon ik belangrijke knopen doorhakken waar ik al langere tijd tegenaan hikte. De dagen erna voelde ik me herboren. Het was spannend om me zo over te geven, maar Tessa stelt je enorm op je gemak. Het was een voorrecht om dit bij haar te mogen volgen. Zeker tot een volgende keer!

Tessa – Privé Ademsessie

Coaches

Wij zijn Boy en Tessa en zijn in 2022 ZuiverFit gestart. Onze missie is om jou te laten inzien wat het voor je kan betekenen als je jezelf op nummer 1 zet. Zonder schuldgevoel, maar juist met vertrouwen. Vertrouwen in je lichaam en de keuzes die je maakt. We begeleiden je graag met behulp van sport- en ademwerk.